Fabriksgaranti

Spar op til 40% ved at bruge et frit værksted - og behold 100% af fabriksgarantien på din nye bil.

Nu kan du få din bil serviceret hos Dansk Auto Service i garantiperioden og samtidig beholde fabriksgarantien*. Vi servicerer og reparerer nemlig bilen efter bilfabrikkernes forskrifter og anvender reservedele af original kvalitet.

Original kvalitet
Hos Dansk Auto Service bruger vi reservedele, der er af samme høje kvalitet som de fabriksmonterede reservedele, som mærkeværkstederne bruger. Hos Dansk Auto Service har vi samtidig adgang til de vigtige biltekniske data, der er afstemt efter bilfabrikkernes forskrifter. På den måde lever vi op til bilfabrikanternes krav og normer, og din bil bliver serviceret fuldstændig som bilfabrikkerne kræver det.

Husk at få dit stempel i servicehæftet
For at bevare din garanti skal du kunne dokumentere, at du har overholdt de anbefalede eftersyn. Sådan er det uanset hvilket værksted du vælger. Derfor skal du altid sikre dig, at din mekaniker stempler dit servicehæfte. Skulle der mangle et stempel i servicehæftet, kan en udspecificeret faktura også bruges som dokumentation.

Du sparer op til 40%
En af fordelene hos Dansk Auto Service er, at du kan spare op til 40%*** på prisen i forhold til et mærkeværksted. Og uanset bilmærke får du et værksted

* Ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen.

** For biler ny-indregistreret efter 1. januar 2003.

*** Undersøgelse foretaget af Forbrugerstyrelsen 2001

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk
Udviklet af seek4cars.net